DONKEYMAİLS---MAİL OKU PARA KAZAN

DonkeyMails.com: No Minimum PayoutDonkeymails, e-mail okumanız karşılığında, gelir elde etmenizi sağlayan bir reklam şirketidir. Şu anda 1 milyon kişinin üzerinde üyesi bulunmaktadır. Piyasadaki en sağlam ve kazançlı sistemlerden biridir. İnternetten kazanç elde etmek isteyenlerin mutlaka üye olması gereken bir sitedir Donkeymails.

***Donkeymails PTC(tıkla kazan) sistemlerine benzer. İşleyişindeki tek fark şudur: Maillerinize gelen reklamlara tıklayacaksınız ve tıkladığınızda yeni bir sekme açılacak. Sadece 10-15 saniye o sayfayı açık tuttuğunuzda(bakmanıza bile gerek yok) kazancınız hesabınıza eklenecektir. Tıkladığınız her mail için ortalama 5 cent kazanabilirsiniz. Günde 10 tane mail okusanız 50 cent, ayda ise 1500cent=15$ edecektir. Tek başınıza kazanabileceğiniz bu miktar gayet tatmin edici gözükmüyor mu? Üstelik günlük reklam tıklama süreniz max. 2dkyı geçmeyecektir. Günde 2dk çalışma ile ayda 15$ çok tatlı bir rakam.  Mailinizde tıklamanız gereken örnek link aşağıdaki gibidir.


http://www.donkeymails.com/scripts/runner.php?EA=200905040950018376


***Ayrıca, Donkeymails sitesinde mail okumanın dışında birçok farklı yoldan da kazanç sağlayabilirsiniz. Siteye login olup site üzerinde, Surf yapabilirsiniz, PTC yapabilirsiniz, PTSU(Verilen ptc sitelerine üye olabilirsiniz, minumum 10 cent veriyolar), yarışmalara katılabilirsiniz ve daha birçok yoldan kazancınızı arttırabilirsiniz. Bunlarla ilgili sormak istediklerinizi konuya yorum olarak belirtirseniz, sizlere hemen yerdımcı olucaz arkadaşlar.

***Son olarak, Donkeymails'te 5. seviye alt üyelerinize kadar kazanç sağlayabiliyorsunuz. Bu şu anlama gelmektedir, siz eğer 3'er tane alt üye bulursanız, 5. seviyeye kadar olan üyeleriniz de 3'er tane bulursa, siz yaklaşık 250 tane alt üyeye sahip oluyorsunuz. Böylece mail okuyarak mükemmel kazançlar elde edebileceksiniz. Donkeymailsten ödeme talep etmek ise çok kolay. Sadece 1$'a ulaştığınızda, ödemelerinizi Paypal, Payza veya Perfectmoney hesaplarınıza talep edebiliyorsunuz.

Unutmayın, ne kadar aktif alt üye bulursanız, kazancınız o ölçüde artacaktır.DonkeyMails.com: No Minimum Payout

***Konu hakkında soru ve görüşleriniz için, yorum bırakabilirsiniz. Ptc sistemlerinde yeni arkadaşlar, yan sekmelerde nasıl kazanacaklarını öğrenebilir. Herkese bol kazançlar

Hiç yorum yok: